Svartfiber

Vimmerby fibers Svartfiberlösning är en kostnadseffektiv lösning där ni får tillgång till en helt egen fiberförbindelse. Svartfiber är en optimal lösning då det behövs ett internt nätverk mellan olika byggnader eller kontor. Med en bättre intern kommunikationslösning sparar ert företag både tid och pengar.

Den elektronik som krävs för att ”lysa upp” fiberparet tillhandahåller ni själva. Detta gör det till den perfekta tjänsten för alla som har behov att överföra stora mängder information. Ni har själva möjlighet att välja typ av utrustning samt vilken hastighet ni har på förbindelsen.

Svartfiber kan även användas om ni har extra höga krav på kommunikation ut ur staden eller har kontor på annan ort. Vi erbjuder olika avtalslängder och SLA-nivåer för att möta era önskemål och förväntningar. Vi erbjuder även inplacering av er aktiva utrustning om så önskas med UPC.

Vimmerby fibernät AB kan tack vare ett väletablerat fibernät erbjuda svartfiberförbindelser i samarbete med andra nätägare i ännu större geografiska områden.

Varför välja oss?

Vimmerby fibernät AB har lång erfarenhet av att bygga fibernät och tillsammans med samarbetspartners sköta drift av aktiva nät i och runt vår region. Vår lokala kännedom och placering ger ert företag möjlighet att på ett enkelt sätt komma i kontakt med oss samt få en lösning som passar just er. 

Skräddarsy din lösning

Tjänsten är transparent och protokolloberoende vilket ger dig som kund möjlighet att själv styra över vilket trafik du vill skicka över förbindelsen. Du kan fritt välja bland våra tilläggstjänster såsom utökad servicenivå eller inplacering i någon av våra 8st fibernoder runt om i kommunen.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på e-post fiber@vemab.se

Uppdaterad: 2023-03-13